Deelnemers HippieMarkt

Niets om aan te trekken? Geen nood kom lekker basic en pimp je outfit met een gaaf jack, shirt, hoed, armband of ketting.

En maak het helemaal compleet met veren in je haar, gave make-up met glitters en steentjes of  een kleurrijk kapsel. Het kan allemaal op onze HippieMarkt!
Maar je kan ook heerlijk shoppen: toffe brillen, coole kettingen, armbanden en accessoires. Of gewoon om lekker alvast je garderobe aanvullen met de leukste fashion items. Je vind het allemaal op onze HippieMarkt.

Deelnemen aan de markt?

Heb jij een tof product dat zeker niet mag ontbreken op onze HippieMarkt?
En je ziet hieronder nog geen deelnemer staan die dezelfde producten aanbied?
Let us know!

Neem contact op met Hanneke van HanneHaves door hier op te klikken

 


By Jootje

Ik Jootje maak wegwijzers ..naambordjes...tekstborden naar je eigen inzicht...maar ook kleine woonaccessoires en meubelen van gebruikt steigerhout.

Maar niet alleen wegwijzers. Sinds kort hebben ze hun assortiment uitgebreid met toffe hammamdoeken ( 1 en 2 persoons ) van een super hydrofiele katoenen kwaliteit In allerlei pastel en aardetinten .

www.byjootje.nl


Original Gypsies.nl

OriginalGypsies is dé fashion shop waar creativiteit, streetwear en 100% originele legerkleding een liefdevolle verbintenis met elkaar zijn aangegaan. Bij ons vind je een gevarieerde collectie van de coolste casuals onder handen genomen door onze ontwerpafdeling en professionals bij de zeefdrukkerij. Op deze manier ben je verzekerd van exclusiviteit en topkwaliteit. OriginalGypsies is er voor het individu met lef, de forward thinker, de open-minded, de urban youngster en streeft er te allen tijde naar om jou een origineel product te bezorgen. Een fijne gedachte in de tijd waar massa confectie en reproductie de overhand lijken te hebben.

www.originalgypsies.nl


Penelope & Gaia

Ware make-up en haar kunstenaars. Bij deze toppers Penelope & Gaia krijg je de gaafste 'glitter' make-up  en veren in je haar.

Hannehaves

We just love ..... hebbedingen die het leven nét even wat leuker maken. 

HanneHaves staat voor uniek, kleurrijk, handgemaakt en trendy. Onze sieraden, modeaccessoires en de custom made items van 'Maatwerk jeans', zijn geinspireerd op de Ibiza stijl. Dat heerlijke eiland waar kleuren net wat intenser, de zon net iets schitterender en de leefstijl net wat relaxter is. Vermeng dat met een vleugje hippie, Bohemien en Aziatische stijl en je hebt het merk Hannehaves

Alle items worden in eigen atelier gemaakt of bewerkt met veel aandacht en zorg voor kleur, materiaal en uitvoering. We proberen steeds nieuwe items te maken, altijd met een een HanneHaves twist.

www.hannehaves.nl


Ziekebril.nl

TUSSEN TRENDY EN TIJDLOOS.

Zonnebrillen zijn al lang niet meer alleen voor beach bums. Outfit on fleek? Dan ook je bril! Kijk gerust even bij Insta pics voor een indruk.

EERST PASSEN. 

Je vindt ons o.a. bij uitgaanslocaties, Ibiza fairs, lifestyle events en festivals. Kom gezellig langs en check welke jou het beste staat! Als je hier klikt weet je direct wanneer we bij jou in de buurt zijn. Wij zullen keer op keer uitpakken met een verrassende collectie voor heren en dames.

www.ziekebril.nl


Oggi E Domani /Homestay Sanoli India

Wij zijn 2 zussen die voor 4 Indiaase kinderen zorgen. De zorg bestaat uit het betalen van een goede Internationale school.

Op de Hippiemarkt verkopen wij producten uit India zoals: tassen, sjaals,  sieraden en Indiaase roundies. Alle inkomsten komen ten goede van onze stichting.

Daarnaast ondersteunen wij een Homestay Sanoli (een soort bead & breakfast) om een aantal gezinnen  zo van inkomsten te voorzien.

 

Naomi & Patries

Charmed by Bibi

Kleding, accessoires en dromenvangers.

www.charmedbybibi.nl


Miss Bali

Hiii! Wij zijn Yvonne en Jack ❤ ze wonen half op  Bali, Indonesië, half in Nederland. Ze zijn altijd op zoek naar handgemaakte artikelen uit Bali en Java die ze in de zomer verkopen op  markten voor een betaalbare prijs naar voren te sturen.Denk aan sieraden, tassen, droomvangers, hoofdtooien etc.


SpierieWierie

Spiritualiteit met een knipoog!

Niet zweverig maar helemaal van deze tijd, waardoor je een snelle aansluiting vindt bij ons.

Tijdens het festival kan je bij ons terecht voor:

Energetische massage

Energetische massage het overbrengen van kosmische of universele energie doormiddel van massage, waarbij het opruimen van blokkades en het activeren van het zelfgenezend vermogen van de mens centraal staat.

Intuitieve massage

Deze bijzondere vorm van massage combineert genot met healing. Over deze massage valt op voorhand niets te zeggen qua duur en/of aanrakingen. Het kan dan ook zomaar zijn dat er bepaalde plekken erg intensief behandeld worden waar andere plekken juist minimaal aangeraakt worden. Het resultaat is vaak een heerlijke frisse en nieuwe herstart van je dag.

Reading

Zit je met vragen? Wil je weten of je op het juiste pad zit? Dan biedt een reading met Tarot kaarten vaak uitkomst.

Ook verkopen ze ook wierook en featherdrops haarbanden.

ww.w.spieriewierie.nl