News

 Have we got news for you

23 mei 2017 

Dit is een uitnodiging voor jou, ja jou! IMBC Business club Ibiza, IbizaDances.com & IBIZA Total Concept bundelen hun liefde voor Ibiza, muziek en goeie feestjes. En jij bent uitgenodigd: 7 oktober!

Deze is voor jullie!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik blij ben dat dit een blog is en geen vlog, want ik heb geen stem meer over en zie eruit alsof ik tussen de tramdeuren heb gezeten. Maar man, man het was het waard! Want inderdaad dit weekend was er dan eindelijk ons Ibiza Dances Festival (www.IbizaDancesFestival.com). 10 uur lang knijterhard genieten van house & rock, de beste cocktails, een hippiemarkt, kampvuur, tipitenten, foodtruck en een grote bende van de meest uiteenlopende, te gekke mensen die hun toftse burning man outfit uit de kast hadden getrokken....

Ik liep halverwege de avond vanuit het toilet weer het feestgedruis in en bleef zeker 20 seconden stilstaan. Even de tijd stilzetten en verwonderd om me heen kijken. Daar, zowel binnen als buiten, ramvolle bak waar mensen stonden te dansen, te lachen en met de muziek mee te zingen. En iedereen, echt iedereen, was zo relaxed, er onstonden nieuwe vriendschappen. En vrienden die met elkaar binnen kwamen gingen vervolgens met compleet andere mensen weer uit hun dak, wat uiteindelijk in een grote nieuwe vriendgroep weer bij elkaar kwam. Wat een heerlijke sfeer!

Om even weer te geven hoe relaxed het was: op het moment dat ik daar om me heen keek zag ik een DJ achter de booth binnen staan die we niet geboekt hadden. En zag ik buiten op de Loveclash stage een zangers die ik niet kende. Beiden klommen gewoon enthousiast en spontaan het podium op. Kijk en dat is nou precies wat ons festival een vriendenfestival maakt!

En dan Noah, mijn zoon, die samen met mijn man op het podium stond....pfff kippevel, trots, dankbaarheid en een onvergetelijke herinnering. Allebei met een gitaar in hun hand en allebei met een grote glimlach op hun gezicht. En als kers op de taart sloot Noah samen met Orson de avond ook in stijl de avond af met een echte house meets rock loveclasher: hij soleerde over een lange track die de Orson inzette...en daar reageerde het publiek fantastisch op! (Rene van der Weijde thank you for producing this masterpiece).

Aan alle DJ's en iedere band: jullie hebben dit festival gevormd en gemaakt tot wat het is. Een vriendenfeessie waar je ongedwongen kunt genieten en kunt zijn wie je bent. Jullie zijn de muzikale kunstenaars die hebben gezorgd voor de mooiste omlijsting denkbaar.

En het publiek, al die stoere, maffe, lieve mensen die het weer getrotseerd hadden en de basis vormen voor alles wat wij doen. Wat hebben we genoten van jullie warmte, jullie support en de enorme relaxte, free minded sfeer die jullie met elkaar gecreëerd hebben.

Special thanks voor het dreamteam van Watergoed en Margriet Haan voor de badass festival aankleding, love!

Wij kunnen alleen maar ontzettend dankbaar zijn, de plannen voor een nieuwe editie in het voorjaar vormen zich alweer. Dankjewel aan alle bijzondere mensen en hopelijk mogen we jullie weer verwelkomen in de zomer!

Besos, Cilla 

 

Location, location, location.....


30 mei 2017 

Zie jij jezelf hier wel zitten 7 oktober? Welkom! The best of both worlds (Ibiza & Woodstock) dat kan alleen op een locatie die daar bij past. Wat is dan the best spot voor een loveclash tussen house & rock?Een plek die niet te gepolijst is maar wel van alle gemakken voorzien en waarbij de grote tipi-tenten en foodtruck helemaal past bij dit festival, jouw place to be op 7 oktober!

Fotoshoot

 

26 juni 2017

 

Pssst kleine sneak peek, steaming photoshoot met master photographer HansPetersenArt

Wat ga jij aantrekken tijdens dit unieke festival?

Ibiza Dances Festival, 7 oktober 2017; Where Ibiza meets Woodstock ❤️