Artists

It's about good vibes, music that cherish your ears and makes you want to sing, jump and dance. .

 


MAUS

MAUS aka the legendary blue eyed spinner!
Die naam 'The Legendary Blue Eyed Spinner" hebben we hem zelf gegeven maar deze absolute dance-legende komt speciaal voor jou naar ons festival.
De grote glimlach, de brede schouders en de blauwe ogen achter de decks, en een zaal die volledig los gaat. Dat is Maus! 


Breaking Bad

De beste muzikanten van Nederland have joined forces. Stuk voor stuk unieke en kneitergoeie muzikanten die speciaal voor ons festival hun agenda op de kop hebben gezet om er met jou een topfeest van te maken.
Zij gaan de fijnste rockcovers voor jullie spelen van Rag'n' Bone Man tot The Police. Sing your lungs out! 


Duncan do nuts

De mafste band van Nederland, maar laat je niet misleiden! Deze muzikanten hebben allen met de grote der aarde gespeeld en hebben hun rockstrepen allang verdiend. Hier gaat gegarandeerd het dak eraf, dus zorg dat je deze mannen live mee gaat maken...vergeet je nooit meer!

Penelope

Are you ready to rock? Deze rock goddess...pfff waar moeten we beginnen om deze rock giant te omschrijven?
De stem van deze vrouw is ongekend, eigenlijk valt dat niet te omschrijven dit moet je gewoon meemaken. Wat ons betreft de vetste rockstrot van heel Nederland. Gooi je haar los en kom het gewoon meemaken. Rock on!


Noah Grim

Let op onze woorden dit gaat een hele grote worden! Vanaf zijn 16e is deze gitaarvirtuoos ondernemer in de musicbizz. Een 19-jarig megatalent, als gitarist en producer.
Maak je klaar voor zijn jankende scheurende gitaar!


René van der Weijde

Tjeetje waar moeten we beginnen om deze living legend te beschrijven. Deze muzikant, music producer en DJ heeft zijn roots in de jaren '90 en is verantwoordelijk voor o.a. Atlantic Ocean en Trancemission. Speciaal voor jou gaat hij een NewDisco set draaien. Je weet wel die heerlijke discokneiters maar dan in een nieuw housejasje.

Start dancin'!

DJ Ronny V

Bekend om zijn heerlijke Deephouse & Sunnyhouse sets. DJ Ronny V met Ibiza-bloed door zijn aderen. Misschien ken jij hem van zijn beroemde sets tijdens The Ibiza White Experience of die fijne catamarantrip op Ibiza.
Nou ja je snapt het sfeertje ;-)

Orson Welsh

Niemand minder dan Orson Welsh gaat voor jullie draaien 7 oktober.

Een set van DJ Orson W. staat bol van de ‘pumping’ sound of housemusic, van groove tot trance.
Met veel mixtechnieken, veel lol, veel klappers en vooral aandacht voor het publiek. 

 


DJ Patjoo

DJ Patjoo is een echte partystarter met een eigen stijl; een leuke mix van zomerse platen, afwisselend met de top 40 van vroeger tot en met heden. Met de microfoon betrekt hij het publiek en zijn collega's bij de avond waardoor het feestgehalte steeds hoger word gebracht. Cause a little party never hurt anybody en dat kun je wel aan Patjoo overlaten!


Ro-Zen

Beauty and beats, twice. Een hele nieuwe muzieksensatie! Ro-Zen brengt de perfecte mix van electronic beats en vocalen. Zij weten exact hoe ze publiek kunnen verleiden met hun groovy en sexy tunes, waardoor zij de gasten op de dansvloer in beweging krijgen.